Såld

Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholm

Essingetorget 37, 3/3 tr

Slutpris: 3 175 000 kr

Essingetorget 37, 3/3 tr

Högst upp med balkong i väst

Välkommen att kliva in i denna ljusa och välplanerade tvåa högst upp i huset med balkong i västerläge på Stora Essingen. Här finns charmiga originaldetaljer så som högt i tak, djupa fönsternischer och spröjsade fönster.

Vardagsrummet är rymligt och angränsar till balkongen med fin utsikt över Essingetorget. Köket är stilrent i vita toner med originaldetaljer, god förvaring och diskmaskin. Generöst sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat och fräscht badrum.

Bostaden har ett bra läge på Stora Essingen och huset är väl underhållet i denna helt skuldfria förening.

Tillträde är flexibelt.

Stora Essingen är en mycket populär del av Kungsholmen. Stadsdelen varmt benämnt som landet i stan bjuder på härlig småstadskänsla och närhet till city.

Här finns lummiga strandpromenader längs Mälaren, flertalet badbryggor, båtklubbar och grönskande parker. Ön erbjuder även restauranger, småbutiker, caféer, matbutiker, kemtvätt, frisör mm. Lägenheten har badrocksavstånd ner till fina badplatsen Oxhålsdjupet.

Stockholms City ligger på bekvämt avstånd - oavsett om du åker bil eller kommunalt. Goda kommunikationer med tvärbanan och buss direkt in till city även nattetid. Busslinje 1 går via bland annat Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 tar en till Hornsberg.

Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Leffe Pavlidis

Reg. Fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad