Såld

Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Essinge Brogata 8, 3tr

Slutpris: 3 200 000 kr

Essinge Brogata 8, 3tr

Hemtrevlig minitvåa med balkong högt upp i huset!

Presenterar en väldisponerad minitvåa högt upp i huset med balkong på idylliska Lilla Essingen. Här trivs man från första stund med genomgående ljus färgsättning, smakfulla materialval och vackra trägolv i original. Stora fönster tillsammans med den generösa takhöjden ger ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Lättmöblerat vardagsrum med en delvis öppen planlösning mot kök, perfekt för sociala tillställningar för familj och vänner. Som en förlängning av rummet nås den härliga balkongen som rymmer utemöbler och diverse planteringar. Det stilrena köket förser dig med bra förvaring och goda arbetsytor. Rymligt och rofyllt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum utrustat med badkar och förberett för tvättmaskin. Till sist en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och bra förvaring i garderob. Belägen i en välskött förening som äger marken. Sammantaget en mycket trivsam bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter som passar utmärkt för såväl ensamhushåll som par. Välkommen hit för att trivas!

På Essinge Brogata 8 bor du i ett av Lilla Essingens absolut trevligaste lägen. På kort promenadavstånd når du Norr mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden med ett rikligt restaurangutbud. Du bor med närhet till såväl stadspuls som natur. På Lilla Essingen finns en härligt lummig strandpromenad längs med Mälaren. Flera fina badbryggor & båtklubbar gör ön till en härligt idyll. Här finns mysiga cafeér, pizzeria, sushi och stjärnkrogen Lux. Närbutiken ligger rakt över gatan och apoteket finns i huset. Kommunikationerna är goda med flera bussar som går regelbundet utanför dörren.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Essinge Brogata 8, 3tr, Såld i Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close