Kommande bostad

Lilla Essingen, Stockholm

Essinge Brogata 20, 4tr

  • price tag icon 2 465 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 41 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 465 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1939
Essinge Brogata 20, 4tr

Fin lägenhet med sjöutsikt belägen på vackra Lilla Essingen

*KOMMANDE. Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan, löpande information samt möjlighet till visning.*

Välkommen till en ljus och hemtrevlig tvårummare belägen högt upp i huset på populära Lilla Essingen! Bostaden håller en genomgående hög standard och karaktäriseras av sitt vackra ljusinsläpp och välplanerade planlösning. Med en mysig balkong som har vacker utsikt över Mälarens vatten och Fredhällsklippona är detta ett utmärkt boende att flytta in i och stortrivas direkt.

En trevlig hall öppnar upp mot bostadens sociala och luftiga vardagsrum som ligger i en halvöppen planlösning mot köket. Rummet präglas av ett fint ljusinsläpp och bjuder på goda möjligheter att inreda efter eget tycke. Här finns exempelvis rum för både soffgrupp och matbord, men även möjligheten att sätta in en bokhylla eller ett mindre skrivbord. Från vardagsrummet nås balkongen som har en härlig sjöutsikt. Här kan många goda koppar kaffe drickas eller trevliga måltider ätas när vädret tillåter.

Bostadens kök är elegant och går i vita toner som matchas snyggt mot rostfria vitvaror såsom ugn, diskmaskin (ny från 2023) och kyl/frys. Köket avskiljs delvis från vardagsrummet med hjälp av en hög bardel, en perfekt plats där familj och vänner kan umgås medan matlagningen pågår. I anslutning till köket ligger bostadens mysiga sovrum som har plats för en stor säng och som delar samma utsikt som från balkongen. Till sist har lägenheten ett helt nyrenoverat badrum från 2022 som håller en mycket hög standard. Det är fräscht helkaklat med vackra marmorerade ljusa kakelplattor och utrustat med alla bekvämligheter som behövs.

Bostadsrättsföreningen Primusbacken är en välskött och äkta förening som äger marken. Fastigheten byggdes år 1939 och består av 2 flerbostadshus i 5 våningar. Föreningen, som bildades 2003, upplåter 61 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 1 lokal med hyresrätt. Föreningen har gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykelrum och soprum. Till varje lägenhet tillhör även ett vindsförråd.

Lilla Essingen är en stadsdel som tillhör Stockholms innerstad och ligger nära vatten, grön natur och Kungsholmen. Ön Lilla Essingen ligger sydväst om ön Kungsholmen. Stadsdelen gränsar till Fredhäll, Marieberg, Långholmen, Gröndal och Stora Essingen. Lilla Essingen bjuder på en skärgårdskänsla mitt i stan och det är den perfekta blandningen mellan stadsliv och grönska. Området erbjuder närhet till matbutiker, flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och utmärkt kommunikationer. På sommartid finns Luxparken med badplatser och strandpromenader och Smedsuddsbadet men även Fredhällsbadets klippor. Året runt kan du koppla av på något av öns flera caféer. Goda kommunikationer med buss och direktlinje från Stora Essingen via Lilla Essingen, Fridhemsplan och vidare till stan. Från Stora Essingen finns även tvärbana.

Intresseanmälan
Jonatan Werner
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Essinge Brogata 20, 4tr, Kommande i Lilla Essingen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad