Till salu

Eriksvik, Nacka

Eriksviksvägen 40F

  • price tag icon 6 614 kr / månad
  • Bostadsrättsradhus
6 995 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 98 m2 boarea
  • 49 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 614 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Eriksviksvägen 40F

Exklusivt gavelradhus i Eriksvik med en total boyta på 147 kvm fördelad över tre våningar!

Exklusivt gavelradhus i Eriksvik med en total boyta på 147 kvm fördelad över tre våningar!

Detta eleganta gavelradhus i det natursköna Eriksvik bjuder in till ett liv med stil och komfort. Med stor uteplats och enastående arkitektur utstrålar det både praktiskt och estetiskt tilltalande boende. Fasaderna av lärkträ inte bara ser vackra ut utan är också lättskötta och hållbara, vilket bidrar till husets långsiktiga charm.

Genom de stora fönstren flödar ett magiskt ljus in i bostaden och skapar en atmosfär där gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut. Interiören präglas av exklusiva materialval och imponerande takhöjd, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Köket är både stilrent och funktionellt med sin ljusa inredning och moderna detaljer, inklusive en kalkstensbänkskiva och integrerade apparater.

Den generösa hörntomten erbjuder en solig uteplats i sydvästläge, perfekta för att njuta av både morgon- och kvällssol. Den södra uteplatsen är utrustad med ett exklusivt utekök och en inbyggd kolgrill, skyddat av en elektrisk markis för att skapa en bekväm utomhusmiljö.

Huset har tre lyxiga badrum och tre rymliga sovrum med högt i tak, vilket ger en känsla av hotellyx i hemmet. Med vattenburen golvvärme genom hela bostaden och både el- och vattenburen golvvärme i badrummen är komforten säkerställd året om.

Bortsett från dess skönhet och komfort har detta radhus också ett praktiskt läge med gångavstånd till bad, förskolor och bekväma kommunikationer. För dem som är intresserade av båtliv finns också möjligheten till en båtplats genom tomtägarföreningen. Med en egen parkering inklusive laddstolpe och ett integrerat förråd på cirka 4 kvm är detta boende komplett med alla bekvämligheter för en modern och bekväm livsstil.

Intresseanmälan
Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Eriksviksvägen 40F, Till salu i Eriksvik, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad