Såld

Kummelnäs, Nacka

Enrisvägen 1G

Slutpris: 6 600 000 kr

Enrisvägen 1G

Arkitektritat gavelhus i två plan med vacker södervänd trädgård och fantastiskt läge. Sjöglimt!

Arkitektritat modernt hem i ett fantastiskt läge i Kummelnäs. Högt belägen, mellan stad och skärgård, återfinns denna vackra gavelbostad i två plan och med egen trädgård. Ett riktigt ljust och bekvämt boende som är naturnära men ändå med omedelbar närhet till skolor, förskolor och kommunikationer till city.

En privat och vackert anlagt trädgård i högt söderläge välkomnar. Bortanför trädgården tar föreningens gemensamma skogsmark vid. Tallar och mjuka bergshällar ger här en fantastisk och trygg miljö för barnen att leka i. Gunga och koja finns uppsatta. Från vardagsrummet leder flera stora pardörrar ut till den generösa terassen vilket bidrar till känslan av att ute och inne flyter samman. Utsikten är så vilsam och vacker. Mot söder ser man över den egna trädgården och skogsmarken. Mot norr har man en strålande vy mot horisonten, över villasamhället nedanför och även mot Höggarnsfjärdens vatten. Här kan man året om uppskatta vyn över de stora Finlandsfärjorna som glider förbi.

Den egna trädgården är fint anlagd med cortenkantad gräsmatta och det finns även ett isolerat förråd om 8 kvm, samt en parkeringsplats som tillhör bostaden. Del av altanen har pergola över och det finns en trevlig platsbyggd loungesoffa.

Boendet är för dig som ställer krav på läget, ljuset och materialvalen och gillar snygg design. I vardagsrummet och köket njuter man av ett fantastiskt ljus tack vare sex fönster och två pardörrar som tar in ljus från tre vädersträck. Här samlas gärna familjen runt den stora köksön med bänkskiva i marmor. Under den finns bland annat en vinkyl. Även badrummen har inslag av Carreramarmor och är stilrena, ljusa och rymliga. All inredning i kök och badrum kommer från kvalitativa Vedum. I det nedre badrummet finns en snygg tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under en bänk med överskåp.

På hemmets övre plan återfinns tre mysiga sovrum belägna runt en hall. Eleganta platsbyggda förvaringslösningar är genomgående för hemmet och en sådan återfinns i master bedroom där en marinblå förvaringslösning ramar in en 180-bred säng.

Denna välskötta bostadsrättsförening är mycket attraktiv och stabil med en god kassa. Projektet är utvecklat av Brisk Properties, men föreningen har nu själva tagit över driften. Tvåårsbesiktning skedde nyligen. Merparten av lånen är bundna till låg ränta på lång tid och inga avgiftshöjningar är planerade.

På eftertraktade Enrisvägen bor man i direktanslutning till Velamsunds naturreservat. Här njuter familjer av gröna skogar och fina havsvikar med närhet till Stockholms innerstad. Samtidigt är det gångavstånd till förskolor och skolor. T ex ligger populära Backeboskolan bara nerför backen. Risets ångbåtsbrygga trafikeras av Waxholmsbolaget och många boende i området båtpendlar till jobbet i stan. En populär utflykt under sommarhalvåret är att ta färjan från Risets brygga till Waxholm för att äta lunch och glass.

Välkommen att uppleva denna naturnära och bekväma värld!

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Enrisvägen 1G, Såld i Kummelnäs, Nacka Planlösning från Enrisvägen 1G, Såld i Kummelnäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad