Till salu

Almunge, Uppsala

Elov Moos väg

1 600 000 kr
Elov Moos väg

Chans att förvärva drömläge i Almunge!

Missa inte tillfället att förvärva denna mark om dryga 4,7 ha med bland annat betesmark, åkermark och skog. Ett fantastiskt högt läge med härlig vy över fina omgivningar och ett oslagbart solläge.

Några minuters promenad från fastigheten finns matbutik, restaurang, busshållplats för buss 809 med frekventa avgångar för dig som vill enkelt och bekvämt ta dig till Uppsala. Här åker även ångtåget Lennakatten förbi på sommarhalvåret. Endast 2 km till Almunge skola och ca 25 minuter med bil in till Uppsala. Flera badsjöar, golfbana och förskolor finns i området.

Denna fastighet säljs via anbud med en prisidé om 1 600 000 kr. Anbud mailas till [email protected]
Säljaren har fri prövningsrätt.

För mer info vänligen kontakta ansvarig mäklare Rashin Cohen 0735 266 300.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Taxering

Inskrivningar m.m.

Försäkring

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad