Såld

Danmark, Uppsala

Elgbolstavägen 10

Slutpris: 6 500 000 kr

Elgbolstavägen 10

Fantastisk villa i ett av Uppsalas barnvänligaste område!

Välkommen till ett modernt och rymligt boende i detta fantastiska hem i familjevänliga kvarter i Danmark. Enplansvillan upplevs som genomgående mycket fräsch och luftig med stora sociala ytor. Du välkomnas av en öppen hall med plats för avhägning, en stor öppen yta i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till den soliga altanen. Den höga takhöjden tillsammans med de stora fönstren ger en känsla av lyx och ger rummet ett vackert ljusinsläpp. Vidare finns det fyra gedigna sovrum, två badrum varav ett med bastu och en stor tvättstuga med groventré. Huset har gott om ljusinsläpp tack vare stora fönster, genomgående ljusmålade väggar, ekparkettgolv och kakel och klinkers i hall och våtutrymmen.

Den härliga uteplatsen i fantastiskt sydligt solläge består av en härlig gräsmatta och en stor altan, allt väl avskärmat tack vare ett insynsskydd. Här njuter man av sol från morgon till kväll och har gott om plats för diverse fruktträd och odling. Vid husets uppfart finns plats för flera bilar och här har man en elbilsladdare samt ett isolerat förrådsutrymme med plats för gott om förvaring.

Här bor man i ett mycket barnvänligt område med bekvämt gångavstånd till omtyckta Danmarks skola med barn från förskoleklass till och med årskurs 5 och i anslutning till området finns även en nybyggd förskola. Läget är optimalt för den som vill bo med naturens lugn med fågelkvitter, motionsstigar, svamp- och bärmarker samtidigt som man endast har ca 4 kilometer in till köpcentrum och utmärkt pendlarläge då E4-påfart finns på smidigt avstånd. Buss in till Uppsala går varje halvtimme dagtid.

Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Elgbolstavägen 10, Såld i Danmark, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad