Såld

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 5A, 3tr

Slutpris: 4 950 000 kr

Ektorpsvägen 5A, 3tr

Väl tilltagen 2:a/3:a i högt läge mitt i Ektorp med utsikt, balkong, garage och dubbla badrum!

Väl tilltagen 2:a/3:a i högt läge mitt i Ektorp med utsikt, balkong, garage och dubbla badrum!

*KOMMANDE BOSTAD, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION*

- Hiss
- Fri utsikt
- Högt läge
- Garage i huset
- Dubbla badrum
- Ett stenkast från centrum
- Ljusinsläpp i tre väderstreck

Välkommen till denna original 3:a, idag omgjord till en enorm 2:a mitt i Ektorp. Här bor du i en av Ektorps absolut bästa lägen med närhet till centrum, kommunikationer, grönområden och bor i en av husets bästa lägenheter. Här har du dubbla badrum, stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, stor balkong, stora fönster med fantastisk utsikt och bekvämligheten med garage i huset.

Ektorp är ett trevligt område och har ett centralt läge i Nacka med närhet till stad, natur och vatten.
Fina strövområden och närheten till Skurusundet och dess båtliv.
Till Nyckelviken som är en av Nackas flera naturreservat är det bara en promenad, det är ett populärt naturområde vid vattnet med flera motionsslingor och utegym. En välbesökt lantgård med djur och trevliga rast/grillplatser som är mycket uppskattad av barnfamiljer.
Mycket bra kommunikationer med ett stort antal bussar som går dygnet runt, ca 20 minuter in till slussen.
Stort urval av skolor i området, exempel är Lilla Nacka, Ektorps skola och Skuru skola som har skolgång upp till nionde klass.
Ektorps centrum: här finns det bl.a. matbutiker, restauranger, bageri Gateau och två gym - AIM Studio och Nordic Wellness. I Ektorp ligger även Nacka Sjukhus som är ett modernt sjukhus med närakut.
Två stora köpcentrum finns på bekvämt avstånd:
- Nacka Forum är fullt av butiker och restauranger. Här arbetas det för närvarande med tunnelbanan som blir en förlängning av blå linjen till Kungsträdgården.
- Sickla köpkvarter med butiksgallerior och Dieselverkstan som är kulturens mötesplats, med SF-biograf, bibliotek, teater och konsthall, restauranger och café.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad