Såld

Skuru, Nacka

Ektorpsvägen 38

Slutpris: 6 750 000 kr

Ektorpsvägen 38

Byggklar tomt i centrala Nacka!

Välkommen till denna plana och byggklara tomt, belägen på en mysig gata, granne med Bastusjön!

Knappt 10 km från Slussen ges här chansen att bo i idyllen, granne med Nyckelviken, havet, sjön och pulkabacken. Utan att överdriva så kan vi lätt konstatera att här erbjuds det bästa av två världar, som gör livet enkelt att leva.

Mysig tomt med möjlighet till flera uteplatser och till odling. Häggmispel, idegran, rysk lönn, sibirisk spirea, svart aronia, benved, pimpinellros, fläder, måbär, skogstry, ölandstok, röd dvärgvide är härliga växter som finns på fastigheten. Uppvuxet och vackert, bara att fortsätta vårda och njuta av. En otrolig lyx! Plant och lättbyggt!

Blir man badsugen så nås badplatsen på ett par minuter, så här pratar vi badrocksavstånd på riktigt.

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett trevligt bostadsområde, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel.

Gällande detaljplan finns som nedladdningsbart dokument. Läs igenom noggrant för att säkerställa byggrätt. För detaljfrågor, vänligen kontakta Nacka Kommun.

Anslutning till kommunalt VA finns vid tomtgräns.

Det bästa med Ektorpsvägen 38 enligt säljarna:

Läget till Nyckelviken med möjlighet till promenad och träning på fina barkspår i skog och klippbad vid brukshundsklubben. Den nyligen i ordninggjorda Ledungastigen, brant promenad vid Skurusundet, är otroligt vacker.

Vi har åkt skidor och skridskor om vintrarna på Bastusjön. Så mysigt att sedan promenera hem och tända brasa och grilla korv i kaminen.

Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron.

Närhet till butik i Ektorps centrum. Närhet till bussar i Skuru 409, 449 och nära till övriga bussar. God grannsämja och årlig gemensam kräftskiva.

Aroma äppelträd, bästa äppelsorten. Ger otrolig fin äppeljuice och ger generöst med frukt. Vacker buskrabatt som förändras under hela växtsäsongen.

Välkomna!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad