Kommande bostad

Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala

Eksätravägen 39

Pris enl ök
area icon Yta
  • 185 m2 boarea
  • 20 m2 biarea
  • 526 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2001
Eksätravägen 39

Fint planerat hus med stor trädgård!

Välkommen till en rymlig suterräng villa med stora ytor som ligger i ett lugnt och barnvänligt område. Fastigheten har ett av områdets bästa lägen med både insynsskyddat tomt och fint solläge på altan samt balkong. Carport samt isolerat förråd. Vattenburen värmesystem via fjärrvärme. Entréplanet består av nya golv och nya ytskikt, hall med klädkammare, stort renoverat kök (2018) från Ballingslöv med bänkskiva i sten komposit med matplats vid fönster vidare finns rymliga vardagsrummet med utgång till balkongen. Tre bra sovrum samt badrum. Nedre plan har ett stort allrum med utgång till altanen. Rymligt sovrum samt förråd. Husets andra badrum med kakel och klinker samt dusch. Riktigt stor tvättstuga med generös yta att ta hand om tvätt samt mycket goda förvaringsmöjligheter. En relaxavdelning med bastu (byggt 2017). Stor altan på baksidan av huset samt en ombyggd stor balkong ovanför altanen. Båda har fint läge med eftermiddag och kvällssol.

På Eksätravägen 39 bor ni på en lugn återvändsgata med förskola i direkt närhet och vackra strövområden i Gottsundagipen och Hågadalen. Närmaste badplats är Vårdsätrabadet, ca 2 km bort. Bekvämt avstånd till Gottsunda Centrum med all tänkbar service. Goda kommunikationer med buss nr 11 som tar er till City på ca 15 minuter

Intresseanmälan

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad