Till salu

Ultuna, Uppsala

Ekoxvägen 8

1 695 000 kr Accepterat pris
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 763 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020-2021
Ekoxvägen 8

***Fast pris*** Gavel 2:5 a med inrett halvrum & stor balkong i naturnära Ultuna!

*** FAST PRIS *** Först till kvarn, den som först kan visa upp ett lånelöfte får köpa lägenheten till utropspris. Ring mäklaren för privatvisning. Välkommen till en välplanerad och funktionell gavel 2,5:a med hög standard och hiss ifrån markplan. Här bor du i en nästintill nyproducerad bostad i ett lugnt område med naturen runt knuten. Stilrent och fräscht kök med matplats för fyra personer och öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når du ett halvrum som idag är inrett som barnrum. Halvrummet kan användas som kontor eller göras om till ett större vardagsrum för den som så önskar. Generös balkong med plats för sittgrupp. Sovrum med plats för dubbelsäng och med mycket goda förvaringsmöjligheter i garderobslänga. Helkaklat badrum med dusch, WC samt tvättställ. Här finns också kombinerad tvättmaskin/torktumlare installerad! Lägenheten har genomgående trägolv och stilsäker färgsättning. Till bostaden kommer ett förråd.

I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband (Tele2 250/100 Mbit/s) och grundutbud TV genom Tele2.

I den ombonade och trevliga föreningen Bofinken i Nästet finns cykelrum, grillmöjligheter och ett trevligt växthus som är till för er boende att nyttja till både odlingar, kalas och middagar m.m. Det är bara fantasin som sätter gränser. I grannskapet finns en elbilspool och det finns även möjlighet att nyttja en el-lådcykel. Framför fastigheten finns en vacker dagvattendamm med grillplats, lekplats och gott om sittplatser.

I Ultuna bor du granne med både stad och natur och har utsikt över fälten och ängarna. Njut av fina vandringsleder direkt från dagvattendammen. Goda buss- och cykelförbindelser så att du snabbt kan ta dig till Uppsalas centrala delar. I området finns dessutom två centrum med allt du behöver i vardagen. Likaså finner du SLU i absolut närheten. Till Sunnersta med badplatser, skidbacke och härlig natur tar du dig på mindre än 5 minuter med cykel. Åt andra hållet finner du Akademiska Sjukhuset, Studenternas IP med både allsvensk fotboll och bandy samt stans citykärna. Bra kommunikationer med flera olika bussar. Med bil tar du dig snabbt ut på E4 mot Stockholm eller Arlanda.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 4 juni, 13:30 - 13:50
Anmäl mig

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad