Till salu

Ultuna, Uppsala

Ekoxvägen 22

Nästa visning
calendar icon söndag 10 mars 11:30 - 12:00
1 750 000 kr
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 945 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022/23
Ekoxvägen 22

Oslagbar och vidsträckt utsikt! Stor balkong i bästa söderläge! Otroligt välplanerad!

- Vill du bo granne med naturen!?
- Vill du ha Uppsalas vackraste och mest vidsträckta utsikt?
Välkommen hem!

Här finner du en välplanerad tvåa med öppen planlösning och stor balkong i bästa söderläge. Hörnlägenhet, vilket innebär att man har ljusinsläpp i två olika väderstreck vilket i sin tur skapar ett härligt ljusinsläpp. Utsikten är helt fantastisk och måste upplevas på plats!

Svanenmärkt bostad som var färdigställd i slutet av december 2022 så allt i bostaden är i princip nyskick. Genomgående ljusa ytskikt och fina parkettgolv. Helkaklat badrum med bland annat kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare). Fräscht kök med vitvaror från Bosch. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

De som har flyttat in till Nästet i Ultuna njuter av ett nytt och fräscht hem, härlig natur och cykelavstånd till city. I Nästet hittar du Svanenmärkta bostäder där kvadratmeterna är smart planerade för att du ska kunna trivas länge. I Nästet är det enkelt att känna sig hemma.

De Svanenmärkta husen har solceller på taket och du har tillgång till både elbil och ellådcykel här. Den gemensamma gården är skapad för gemenskap. Här finns lekstuga, grill och sittplatser. Med växthuset och tillhörande odlingslådor samt det gemensamma redskapsförråd blir gården en naturlig samlingsplats. Det ska vara enkelt att leva hållbart. Framför fastigheten finns en vacker dagvattendamm med grillplats, lekplats och gott om sittplatser.

Vid intresse: Kontakta ansvarig mäklare!

TILLTRÄDE: Önskemål om tillträde i början på april eller enligt ök.

Visningar

OBS! Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 10 mars, 11:30 - 12:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Ekoxvägen 22, Till salu i Ultuna, Uppsala Planlösning från Ekoxvägen 22, Till salu i Ultuna, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad