Såld

Jakobsberg, Järfälla

Ekedalsvägen 7D, 2 tr

Slutpris: 1 550 000 kr

Ekedalsvägen 7D, 2 tr

Möjlig 3:a med inglasad balkong

Möjlig 3:a // Stor inglasad balkong (ca 8 kvm) // Utsikt över kvarterets villor // Ljust och luftigt // Rymligt badrum // Tvättmaskin

Välkommen till en ljus och luftig bostad med ett stort vardagsrum med flera möbleringsalternativ. En möjlighet är att sätta upp en vägg och på så sätt skapa sig en 3:a om så önskas. I dagsläget får du plats med en stor soffgrupp och även ett matsalsbord. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen där du blickar ut över kvarterets villor. Utanför fönstret har du även ett äppelträd. Vidare har du ett fullt utrustat kök i klassiskt vitt med goda arbetsytor och bra förvaring. Intill köket har du en naturlig matplats. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och även lös förvaring om så önskas. Bostaden bjuder på utmärkt förvaring i form av en klädkammare i garderoben och nuvarande ägare disponerar ett förråd mittemot lägenheten. Badrummet är rymligt och är tidlöst kaklat i vitt. Här finns också en tvättmaskin.

Föreningen är välskött och amorterar rejält varje år.

På Ekedalsvägen så bor du bara ett par hundra meter från pendeltåget och ytterligare någor kvarter bort hittar du Jakobsbergs centrum med all dess service. Det finns också trevliga restauranger i närliggande kvarter. För dig som önskar med shopping, så finns Barkarby Handelsplats med mängder av olika butiker några kilometer bort. Jakobsberg är den perfekta platsen för en aktiv livsstil med närhet till allt. Med naturen runt knuten är det enkelt att komma ut och simma, sola eller bara koppla av i sköna omgivningar. Sommartid är nära till flera bad i kring Mälaren och för den motionssugna så finns det flera gym i Jakobsbergs Centrum.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ekedalsvägen 7D, 2 tr, Såld i Jakobsberg, Järfälla
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad