Såld

Västra Orminge, Nacka

Edövägen 7I, 5 tr

Slutpris: 2 500 000 kr

Edövägen 7I, 5 tr

Nyproducerad 2:a med ca 100m till köpcentrum och täta kommunikationer till stan

Välkommen till denna nyproducerade 2:a om 44 kvm på 5:e våningen i populära Orminge. Här bor du med ca 100m till köpcentrum och fantastiska kommunikationer som tar dig till stan på 15 minuter.

Perfekt planerad bostad med mysigt sovrum som rymmer 180 säng med nattduksbord, ett helkaklat badrum med dusch, kombinerad tvätt och tork, toalett, handfat. En stor balkong med plats för bord och stolar samt grill. Köket är stilrent med vit bänkskiva i laminat och vita luckor, vitvaror i rostfritt och integrerad diskmaskin. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffa, tv och övrig önskad möblering. Från vardagsrummet nås balkongen som vätter mot den trevliga innergården. Hallen är rymlig med bra förvaring i platsbyggda garderober. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Stenkast till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Stenkast till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd

Välkommen till Orminges nyaste nyproduktionsprojekt!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edövägen 7I, 5 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad