Såld

Ektorp, Nacka

Edinsvägen 12

Slutpris: 2 650 000 kr

Edinsvägen 12

Toppskick!

- Accepterat pris -

** Toppskick ** Generös balkong i fritt läge ** Stilrena materialval ** Helkaklat stambytt badrum med tvättpelare ** Välutrustat kök ** Golvvärme i hela bostaden ** Fint ljusinsläpp från två väderstreck

Söker du en bostad i ett nyrenoverat skick med balkong i ett fritt läge? Bostaden präglas av stora fönsterpartier, ett fantastiskt ljusinsläpp och trivsamma sociala ytor. Stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt; induktionshäll, integrerad ugn, micro, diskmaskin samt kyl/frys. Gott om förvaring i över och underskåp samt bra arbetsytor - här finner ni matlagningsglädje! En naturlig matplats för 6 personer intill fönster i fritt läge. Balkongen nås från vardagsrummet och är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid. Stort rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, handfat, dusch samt tvättpelare. Bostaden har vattenburen golvvärme i alla rum vilket gör också att man slipper radiatorer som tar onödig plats. Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym, restauranger. Som boendes på Edinsvägen har ni även närhet till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin 070 28 10 627 | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Edinsvägen 12, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad