Såld

Centrum, Uppsala

Eddagatan 1A

Slutpris: 4 500 000 kr

Eddagatan 1A

Välplanerad 3:a från 2013 med två balkonger, låg avgift och direkt tillgång till garageplats!

Optimalt planerad lägenhet från 2013 med två balkonger och ett attraktivt city-läge! Köparen av denna bostad kan dessutom få direkt tillgång till garageplats i källaren!

Den öppna planlösningen med kök, matplats och vardagsrum invid varandra gör den här lägenheten perfekt för sociala sammanhang och många gäster! Dessutom finns här två rejäla balkonger att vara på, en mot gården och en mot gatan!

Två riktigt bra sovrum i varsin del av bostaden, perfekt som barnrum men också t.ex. arbets- eller gästrum. Utöver bra förvaring i garderober i hallen och stora sovrummet finns även en väl tilltagen klädkammare, som för den som behöver skulle kunna inredas till ett litet arbetsrum / hemmakontor. Stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring. över arbetsyta.

Ett av Uppsalas absolut bästa lägen med endast ett stenkast till stadens utbud av shopping, restauranger och caféer. Kort promenad till tågstationen.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Eddagatan 1A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad