Till salu

Gunsta, Uppsala

Dymlingsvägen 20

  • Friliggande villa
6 200 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 183 m2 boarea
  • 1 149 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Dymlingsvägen 20

Nybyggt med låga driftskostnader!

Välkommen till nybyggda Villa Nydala i växande och naturnära Gunsta! Huset säljs av OBOS och med en 10-årig nybyggnadsförsäkring, har låga driftskostnader och är nästintill underhållsfritt många år framöver. Utöver detta betalar du ingen fastighetsavgift de 15 första åren och har amorteringsfritt lån de 5 första åren. Dessutom är huset är utrustat med solpaneler som genererar en ännu lägre elförbrukning. För att du ska känna dig trygg i ditt köp erbjuder även OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad om du har en egen bostad att sälja.

Villa Nydala är ett 2-planshus som är lätt att älska. Husets ena halva är öppen och ljus och bildar en gemensam del med kök och vardagsrum. Den stora ytan gör det lätt för alla att umgås. I den andra delen av huset finns sovrum med egen walk-in-closet och vid entrén finns bra klädkammare. Vidare finns helkaklat badrum med dusch samt tvättstuga med enskild ingång.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få upp till hela 7 rum. Utrymmet nås via vanlig trapp, är uppvärmt, har isolerade väggar med gipsskivor samt isolerat tak med glespanel.

I Södra Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du snabbt tar dig till Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge.
Här är nära till skog och mark och möjlighet till båt, bad och fiske vid Fjällnorabadet, Funbosjön och Länna. Vid Fjällnora kan man även hyra kanot och båt och njuta av välplogade skridskobanor vintertid.
Idag finns såväl förkola samt grundskola upp till åk 3 i området men i takt med att Södra Gunsta växer kommer man utöka utbudet med flera förskolor, grundskola, en ny idrottshall samt flera parker. Även ett nytt centrum planeras för utökad service och mer tillgänglig kollektivtrafik.

Försäljningen startar 22 januari 2024 kl. 09:00 och köpanmälan är öppen till och med 23 januari 2024 kl. 09:00. Köpanmälan görs antingen via OBOS hemsida: https://intern.obos.se/saljstart/sodra-gunsta
eller via det svarsmejl du får om du lämnat en intresseanmälan på Dymlingsvägen 20 via SmålandsVillans hemsida: https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/sodra-gunsta/dymlingsvagen-20-tomt-8/

Och du, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.
Länk till OBOS medlemskap: https://obos.se/medlem/?gclid=EAIaIQobChMIit2BmOH_gQMVqIVoCR0b9AP9EAAYASAAEgJdlPD_Bw

För mer information kring hur säljstarten fungerar och OBOS medlemskap, kontakta ansvarig mäklare.

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael
Anna-Maria Norberg
Assisterande mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Dymlingsvägen 20, Till salu i Gunsta, Uppsala
Planlösning från Dymlingsvägen 20, Till salu i Gunsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad