Såld

Skallberget, Västerås

Dybecksgatan 7A

Dybecksgatan 7A

Familjeidyll i populärt läge!

Välkommen till denna familjeidyll från 1956, med en yta på totalt 112+28 kvm! Detta boende är verkligen utmärkt och utstrålar en stilren charm. Köket är fint och smakfullt inrett, medan vardagsrummet bjuder på en härlig atmosfär med vacker fiskbensparkett och en öppen spis som skapar en mysig känsla.

Här finns tre rogivande sovrum med gott om förvaringsutrymme, vilket gör det perfekt för en växande familj. Badrummet och gäst-WC:n är fräscha varav badrummet på övre plan renoverats 2017.

På källarplan finns ett rymligt allrum och stora förvaringsmöjligheter. Dessutom finns det ett garage och en grusad uppfart, vilket underlättar för parkering och förvaring av fordon.

Den grönskande trädgården är omsorgsfullt omhändertagen och erbjuder en rofylld plats för avkoppling och lek. Den rymliga uteplatsen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet till fullo.

Läget är mycket attraktivt, med ett lugnt och barnvänligt område som skapar en trygg och harmonisk miljö för hela familjen.

Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Välkommen att boka in er på visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dybecksgatan 7A, Såld i Skallberget, Västerås Planlösning från Dybecksgatan 7A, Såld i Skallberget, Västerås Planlösning från Dybecksgatan 7A, Såld i Skallberget, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad