Såld

Skuru, Nacka

Dunungavägen 9

Slutpris: 7 525 000 kr

Dunungavägen 9

Centralt boende med lummig trädgård!

Söker ni ett hem med ett attraktivt läge? Varmt välkommen till Dunungavägen 9! Nu erbjuds detta centrala boende, omfamnat av en vacker, lummig och barnvänlig tomt. Här finns flertalet olika ytor att njuta av solens strålar. Tomten har idag en härlig variation av träd, fruktträd och bärbuskar, perfekt att pyssla på i vardagen! Staket omgärdar tomten åt två håll. Entréplanet fördelar sig på ett ljust och trivsamt kök, vardagsrum, gäst-wc/dusch. Härliga sociala utrymmen - Ett öppet och ljust vardagsrum med braskamin, perfekt för mysfaktorn och en bra värmekälla. Stora fönster mot den grönskande trädgården suddar ut gränsen mellan inne och ute. På det övre planet finner ni 3 st sovrum, hall med goda förvaringslösningar samt ett helkaklat badrum. På det nedre planet erbjuds en gillestuga som idag nyttjas som stort luftigt sovrum samt gym. Här finner ni även bastu, tvättstuga samt förråd. En renoverad gäststuga finns även att tillgå för ett extra sovrum. Till fastigheten hör ett förråd/carport. Varmt välkommen till visning! Besiktningsprotokoll finner ni under dokument.

Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka 070 28 10 627

Området Skuru är beläget invid Bastusjön med mysig badstrand och Skurusundet. Intill ligger Skuruparken med vacker natur, vilket lämpar sig perfekt för trevliga promenader, joggingturer och utflykter. I närheten ligger Skuru Skola med idrottshall och kampsportsklubben Nacka Dojo. I Ektorps centrum finns flera matbutiker, restaurang och café samt gym. Letar man efter ett bredare utbud, ligger Nacka Forum och Sickla Köpkvarter endast en kort bilfärd bort. Närheten till naturreservatet Nyckelviken (motionsspåret nås 50 m från bostaden) med dess underbara strövområden och vatten är en garanterad avkoppling. Här finns stora grönområden, motionsslingor/utegym, en lantgård med djur och Herrgård från 1700-talet. Här bor ni bekvämt med täta busskommunikationer med motorvägsbuss som tar dig till Slussen på cirka 15-20 min. Att bo i Skuru gör vardagen lätt!

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dunungavägen 9, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Dunungavägen 9, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad