Såld

Skuru, Nacka

Drottninghamnsvägen 41

Slutpris: 13 950 000 kr

Drottninghamnsvägen 41

Lyxigt totalrenoverad villa i Skuru

Välkommen till en villa med stora sociala ytor och en lyxig känsla! Hemmet ligger mitt i den populära villaidyllen Skuru. Ett perfekt boende för dig som vill ha nära till såväl Skurusundet, skola och förskola och snabb buss till city. Villan ligger ett stenkast från Skurusundets vatten, en fin marina och en vacker promenadvägar utmed sundet. Även Nyckelvikens naturreservat finns på kort avstånd!

Hemmet har precis genomgått en genomgripande renovering under ett års tid. Nu kan en ny ägare njuta av kök och badrum i toppklass och exklusiva materialval. De gråbeiga färgerna, kalkstenen och svarta accenterna är genomgående i villan vilket skapar en sober känsla och behagligt lugn. Många av förvaringslösningarna är platsbyggda. På golven ligger en gedigen enstavig ekparkett i merparten av rummen. Samtliga renoveringar är utförda av duktiga hantverkare och våtrumsintyg finns. Omsorg har också lagts vid den utvändiga miljön; Hela huset är nymålat och ett nytt kallförråd har byggts i anslutning till den breda, nya trappan som erbjuder en pampig känsla. Uppfarten är nyligen asfalterad och erbjuder praktiskt uppställning för flera bilar/båtar. Vidare har man med hjälp av nya stenmurar och ytor med gångsten och dekorsten skapat en praktisk och snygg miljö runt huset.

Det övre planet bjuder på en underbar öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats i ett stort rum med fönster i tre vädersträck. Centrum utgörs av den enorma köksön med en vacker bänkskiva i Jurakalksten och induktionshäll med integrerad fläkt. Den härliga balkongen under tak blir som ett extra rum om sommarhalvåret. Här har man nästan känslan av att befinna sig i en trädkoja, omsluten av stora trädkronor. Om vinterhalvåret tänder man gärna den snygga braskaminen från Contura. Lågornas sken kan njutas från alla delar av rummet.

I denna villa har föräldrarna sin egen svit att dra sig undan till. Här finns, förutom ett stort och härligt sovrum med lyxig heltäckningsmatta och många fönster, även ett eget elegant badrum, stort dressingroom och ett anslutande kontor/barnkammare.

En stilig trappa med glasräcke leder ner till markplanet. På detta plan återfinns en ”vardagsentré” med god plats för ytterkläder i den platsbyggda förvaringen. Med ingång från ett stort sällskapsrum när man två stora sovrum med en avskiljande garderobsvägg mellan. Badrummet på entréplanet är väl tilltaget i storleken och har en exklusiv känsla. Här finns en elegant utformad bastu bakom en rökfärgad glasvägg och en stor walk-in-shower. Ett inre rum ger möjlighet att använda som förråd eller kontor. Tvättstugan är väl tilltagen i storleken och har massor av integrerad förvaring i en hel vägg med skåp.

Till villan hör en vackert uppvuxen trädgård. Det finns möjligheter till flera uteplatser runt om huset; frukost i morgonsolen på baksidan, eftermiddagshäng på den stora balkongen och middagar på den runda stensatta uteplatsen på trädgårdens övre nivå. Men här ryms även studsmatta och lek på gräsmattan bland frukträden.

Välkomna att uppleva ett hem att njuta av i många år framöver!

Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad