Såld

Norrmalm, Stockholm

Drottninggatan 90B

Slutpris: 7 095 000 kr

Drottninggatan 90B

På centralt läge med pulsen utanför porten.

Välkommen till denna charmiga trerummare belägen på den fantastiska adressen Drottninggatan 90B. Med en yta på 70 kvadratmeter erbjuder denna eleganta lägenhet en perfekt kombination av modern stil och bevarade detaljer. Belägen på våning 3 erbjuder den en trevlig utsikt mot föreningens vackra innergård och ett bra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier.
Den öppna planlösningen ger en luftig och rymlig känsla, perfekt för både vardagsliv och socialt umgänge. Det välkomnande vardagsrummet är smyckat med en öppen spis, vilket ger en mysig atmosfär under årets kyligare tid. I utmärkt skick och väl underhållen erbjuder denna lägenhet en perfekt plats att kalla hem.
Lägenheten är förberedd för installation av tvättmaskin, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen.

I föreningen finns gemensamma takterrasser som nyligen har renoverats och är utrustade med allt för en trevlig grillkväll men även för dagar man vill njuta av solen.

Med närhet till stadens puls, shopping och nöjen och restaurangutbud är läget optimalt för den som vill ta del av Stockholms innerstad.
Här bor du med goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, innerstadsbussar och pendeltåg. Området är ett levande område med närhet till grönska genom Tegnérlunden och Observatorielunden.

Tveka inte att boka in en visning för att uppleva själva hur denna välplanerade och fina trerummare kan bli ert nya hem.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drottninggatan 90B, Såld i Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad