Till salu

Centrum, Uppsala

Drottninggatan 5

  • price tag icon 2 609 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 990 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 609 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1941
Drottninggatan 5

Renoverad etta mitt i stan!

Mycket välplanerad och charmig etta mitt i centrum i stabil förening! Här bor du verkligen nära allt och ändå med skyddat läge med grind och portkod. Föreningen har en gemensam terrass mot gården i härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol med fantastisk utsikt över domkyrkan. Terrassen finns bara en halvtrappa från lägenheten. Planlösningen erbjuder vardagsrum med kombinerat sovrum, badrum med dusch och renoverat kök. Hiss från markplan.

Snabbt tillträde möjligt!

I en stabil förening och perfekt läge är detta verkligen ett hem som passar dig som söker ett boende med charm mitt i stan! Kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
Helene Malmsten
Ansvarig mäklare

Helene Malmsten

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Helene

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Drottninggatan 5, Till salu i Centrum, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad