Såld

Vasastan, Stockholm

Drejargatan 7

Slutpris: 6 500 000 kr

Drejargatan 7

Suverän lägenhet med balkong invid Rörstrandsgatan

Nu saluförs denna pärla i absoluta toppläge med Rörstrandsgatan runt hörnet. Välkommen till denna välplanerade 2,5 rok, som idag disponeras som 3 rok i en vacker fastighet anno 1926. Mängder med originaldetaljer finns kvar i bostaden med vackra trägolv, spröjsade fönster, serveringsskåp, gedigen takhöjd och en fantastisk balkong i soligt läge mot lugn innergård. Runt husknuten finner du populära Rörstrandsgatan med ett fantastiskt utbud av restauranger, fik och bagerier.

-Populära Birkastan
-Rörstrandsgatans puls
-St Eriksplan
-Matbutiker i närheten
-Utmärkta kommunikationer
-Hiss i huset
-Genomgående vackra plankgolv
-Mysig balkong mot lugn innergård
-Fint ljusinsläpp
-Renoverat badrum

I Birkastan bor du här på lugna Drejargatan 7 i en vacker 20-tals fastighet. Detta är en lägenhet som präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier mot en öppen och lugn innergård. Bostaden erbjuder två bra planerade sovrum, som ursprungligen varit ett stort, en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där du även når bostadens trevliga balkong. Balkongen ligger i ett soligt läge och angränsar till vackra innergårdar vilket ger känslan att sitta ute i sin egna trädgård. Ett renoverat badrum med indragen tvättmaskin och golvvärme.

Som en del av Brf Drejskivan bor du i en solid och ekonomiskt stark förening som äger marken. Föreningen har lägre avgifter än snittet i området och har heller inga planer på några avgiftsförändringar. Föreningen består av 47 lägenheter varav 1 hyresrätt och 4 st lokaler. Låg belåning om 3 844 kr/kvm enligt årsredovisning 2020.

Lägenhetens läge mitt i populära Birkastan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med områdets goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg & innerstadsbussar. Området är ett levande område med närhet till grönska genom Vasaparken & vackra promenadstråk runt Karlbergssjön. Ett restaurangutbud med bland annat klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan i direkt närhet.

-En personlig favorit i området är gå upp med tuppen och inhandla en frukost på populära Lillebrors Bageri på Rörstrandsgatan för att sedan ta en härligt morgonpromenad runt Karlberg.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Drejargatan 7, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close