Till salu

Bromma - Olovslund, Stockholm

Drakstigen 1

11 950 000 kr
area icon Yta
  • 145 m2 boarea
  • 75 m2 biarea
  • 528 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1932
Drakstigen 1

Härlig familjevilla i Olovslund på uppvuxen plan trädgårdstomt i söderläge med fristående gästhus

Välkommen till denna trivsamma familjevilla på plan uppvuxen trädgårdstomt belägen i idylliska Olovslund, gästhus på tomten med alla bekvämligheter. Lekvänlig tomt med äppelträd och bärbuskar. Stor matsal med vardagsrum i öppen planlösning, fräscht kök med matplats, 3 sovrum och allrum på övre plan samt stort badrum med dubbla duschplatser. Gäst-wc och bibliotek på entréplan. Solsäker altan på södervänd tomt. Källare med tvättstuga och stora förrådsytor mm.

Alldeles i närheten ligger förskola samt Olovslundsskolan med klasser från åk 0-6 och Olovslundsdammen som är ett populärt ställe för områdets barn. Här samlas barnfamiljerna gärna varma sommarkvällar med middagsmaten i korgen. Barnen plaskar gärna runt i dammen. Gångavstånd till Brommaplan eller Abrahamsberg med alla kommunikationer.

Välkommen hem!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Drakstigen 1, Till salu i Bromma - Olovslund, Stockholm Planlösning från Drakstigen 1, Till salu i Bromma - Olovslund, Stockholm Planlösning från Drakstigen 1, Till salu i Bromma - Olovslund, Stockholm Planlösning från Drakstigen 1, Till salu i Bromma - Olovslund, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad