Såld

Bäckby, Västerås

Dragverksgatan 75

Slutpris: 950 000 kr

Dragverksgatan 75

Tre rok i fint skick med inglasad balkong!

- Inglasad balkong
- Fint och fräscht skick genomgående
- Gratis parkering
- Stabil förening med solceller

Denna smakfullt renoverade trerumslägenhet erbjuder en modern boendemiljö. Denna lägenhet har genomgående hög kvalitet och påkostade materialval med spotlights i taket. Lägenheten fördelar sig över en yta på 76,5 kvadratmeter där det börjar med en inbjudande hall med plats för avhängning samt förvaring, ett fräscht och stilrent kök med nya snickerier och handtag som även är utrustat med diskmaskin, gott om plats för matgrupp. Två mysiga sovrum, ett stort och rymligt vardagsrum med en avskärmningsvägg för garderober och förvaring. Från vardagsrummet nås även utgång till den inglasade balkongen.

Närhet till matbutiker, apotek, goda bussförbindelser och Erikslunds shoppingcenter. Även nära till en hel del aktivitetsplan och lekparker för barn.

Brf Västerängen är en mycket stabil förening som erbjuder bland annat gratis parkeringsplatser, bastu, festlokal och solceller för att sänka el-kostnaden för alla medlemmar med ett gemensamt el-avtal. Läs mer på https://www.brfvasterangen.se/

Missa inte chansen och anmäl er till visningen.

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad