Såld

Centrum, Uppsala

Dragarbrunnsgatan 11A

Slutpris: 2 175 000 kr

Dragarbrunnsgatan 11A

Toppfräsch 2:a mitt på stan med nära till allt. Ledig garageplats i föreningen!

Välkommen till denna yteffektiva city-2:a med fräscha ytskikt och flera stora fönster med franska balkonger mot innergården! Lediga garageplatser finns i föreningen! Den här bostaden är i genomgående mycket fint skick med parkettgolv och ljusa väggar i hela lägenheten, perfekt för den som bara vill flytta in utan renovering!

Tilltalande planlösning som också skulle kunna passa bra för två personer som vill dela lägenhet eftersom båda rummen är stora och har direkt åtkomst till kök, hall och badrum. Praktisk hall med plats för avhängning och förvaring i garderober, ljust och lättmöblerat vardagsrum med fransk balkong, snyggt kök från 2020 och ett stort sovrum med många garderober och ytterligare en fransk balkong. Till detta får ni även ett toppfräscht badrum från 2020 med dusch och egen tvättmaskin. Förvaring i ett tillhörande förråd i källaren.

Föreningen har två tvättstugor, en trevlig innergård med grillmöjligheter och cykelförråd.

Ett mer centralt boende än detta är svårt att hitta, här bor du i trevlig miljö med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Flera caféer, restauranger gym och butiker finns på bara någon minuts promenadavstånd. Dragarbrunnsgatan 11 A bjuder på ett läge som är svårt att slå!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dragarbrunnsgatan 11A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close