Till salu

Ekhagen, Stockholm

Docentbacken 11, 5tr

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars 11:15 - 12:00
7 950 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 129,6 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 919 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1968
Docentbacken 11, 5tr

Optimalt planerad sex rum och kök med stor balkong och fantastisk utsikt!

Välkommen in i denna trivsamma bostad om 129,6 kvm fördelade på sex rum, med en separat del som är uthyrningsbar. Bostaden erbjuder ett funktionellt kök, tre badrum och flera rum med stor potential att användas precis som du vill. På den stora balkongen kan ni avnjuta en grann utsikt över gröna marker och Brunnsviken. Läger ger närhet till både natur, hav och stadsliv. Med goda kommunikationsmöjligheter.

En luftig hall med goda förvaringsmöjligheter välkomnar er in i den charmiga bostaden. Förutom en inbygg plats för avhängning finns här en mycket praktisk walk in closet. Här finns även en gästtoalett och ett badrum med badkar.

Vidare in till vardagsrummet finns en generös yta att inreda med en bekväm soffgrupp för hela familjen. Mellan kök och vardagsrum finns en elegant matsal med vackra glasdörrar och härlig utsikt mot Brunnsviken. Det praktiska köket är fullt utrustat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt ett inbyggt skafferi. Från både köket, matsalen och vardagsrummet nås den stora balkongen som ger möjligheter att inreda till en riktigt mysig plats att avnjuta morgonens kaffe eller en kvällsdrink i solnedgången. Med utsikt över Norra Djurgårdens gröna marker och den idylliska viken ges upphov till många fina stunder.

Bostadens många sovrum har alla gott om utrymme för både säng och annat önskat möblemang. Här ryms finns möjligheter att inreda arbetsrum, hobbyrum eller vadhelst viljan och behovet kallar på.

En separat del finns med egen ingång som ger möjlighet att hyra ut. Delen har en rymlig hall, ett badrum och ett stort sovrum.

Föreningen
Brf Naturvetaren 1, vid Docentbacken 1-15, är en förening med 139 bostadsrätter och 31 hyreslägenheter, samt 162 garageplatser på en generös markyta. Byggd av modernistiske arkitekten Paul Hedqvist, erbjuder fastigheten från 1968-69 en tidlös atmosfär. Med tvättstugor, lekplatser och sophus möjliggör föreningen bekvämlighet och gemenskap för alla. De uthyrda lägenheterna bidrar till en kulturell atmosfär med internationell anknytning till Stockholms Universitet. Hos Brf Naturvetaren 1 blir vardagen enkelt sammanflätad med en livfull gemenskap och historiskt inflytande.

Område
Ekhagen, med sin charmiga omgivning och närhet till naturen, bjuder på en mångfald av aktiviteter och sevärdheter. Lappis beach är en riktig sommaridyll, en superhärlig badplats för soliga sommardagar. I närheten kan du ta en avslappnande promenad genom Bergianska trädgården, uppleva den lummiga grönskan kring Japanska dammen och avnjuta en fikastund på Gamla Orangeriet. Vid Brunnsvikens strandbad kan du njuta av sköna bad och avkoppling. För kulturella utflykter finns Naturhistoriska museet. Bockholmens restaurang utgör ett perfekt utflyktsmål för en bit mat, en trevlig drink och att njuta av Stockholms vackra skärgård.

Ekhagen och Norra Djurgårdsstaden är ett levande område med något för alla. På Carolas Eko anordnas AW och ger trevliga tillfällen att möta andra från området. Den båtintresserade kommer att trivas på Ekhagens Båtklubb. För de mindre finns en fotbollsplan, flera lekplatser och Stora Skuggans 4H med aktiviteter och djur året runt.

Med närhet till sporthallar och matbutiker som ICA Lappkärrsberget, samt goda kommunikationsmöjligheter från universitetet och Frescati med tunnelbana och buss, är Docentbacken och Norra Djurgården ett idealiskt område att bo i.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 3 mars, 11:15 - 12:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare, försäljningschef Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Docentbacken 11, 5tr, Till salu i Ekhagen, Stockholm

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad