Såld

Västerås

Dingtuna Torp 8

Slutpris: 2 545 000 kr

Dingtuna Torp 8

Lantlig idyll!

Välkommen till Dingtuna Torp 8 och detta charmiga hus med ett lantligt läge och hörntomt som omringas av skog, buskage och häckar! Belägen cirka 15min bilfärd från Västerås City och endast 10min till Erikslunds shoppingcenter. Förskola och skola finns i Dingtuna som är endast 5min bort och skolbussen stannar i början av vägen. Dingtuna är ett mycket barnvänligt samhälle som växer. Här finns bland annat motionsspår/utegym, skridskoåkning och pulkabacke på vintern, för den som idrottar finns DGIF och det finns även en närbutik i samhället.

Huset har genomgått stora renoveringar såsom byte av såväl syll som golvbjälkar och trossbotten. Krypgrunden är därefter plastad och en avfuktare är installerad. Ett helt nytt värmesystem är installerat från Oktober 2023 med luft-vatten vämrepump, nya ledningar och element. Taket är bytt 2015 och ny vattenbrunn borrad 2014. Nytt kök 2019 och löpande underhåll av ytskikt.

Huset fördelar sig över en rymlig och inbjudande hall med klinkergolv, praktiskt kök med köksö som är öppet mot vardagsrum samt med matplats, ett stort rum som är uppdelat i två sovrum, ett badrum med tvättmaskin, ett pannrum som är helrenoverat. På övervåningen finns ett allrum, ett sovrum och en klädkammare för förvaring.

Stor tomt med buskage och odlingar. På tomten finns uthus för hobby/förvaring samt ett rymligt garage.

Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad