Såld

Stockholm

Dannemoragatan 18

Slutpris: 4 500 000 kr

Dannemoragatan 18

Välplanerad och charmig 2:a med lugnt gårdsläge och kort promenad från härliga Hagaparken!

Varmt välkomna till en perfekt funkistvåa med social och öppen planlösning belägen mot lugn gård ett kvarter från gröna Hagaparken.

-Sociala sällskapsytor
-Stilrena materialval
-Stort badrum med tvättmaskin
-Välskött förening
-Närhet till kommunikationer
-Närhet till Hagaparken & Brunnsviken

Du möts av en välkomnande hall med god avhängning samt rymlig känsla. Vidare kommer du in i den sociala delen av bostaden med ett rymligt kök som genom en öppen planlösning mot vardagsrum är perfekt om du har besök och vill vara social med övriga lägenheten. Ett stort vardagsrum som rymmer såväl stor matgrupp, soffgrupp samt tv-möblemang. Ett rymlig badrum som rymmer badkar, tvättmaskin, handfat, WC samt handdukstork. Ett stort sovrum i lugnt gårdsläge med exemplarisk förvaring tack vare platsbyggd förvaring. För er som uppskattar grönska finns föreningens lummiga gård att tillgå och för er som gillar utsikt över Stockholms takåsar utnyttjas med fördel föreningens härliga takterrass.

Lägenhetens centrala läge erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med goda kommunikationer med tillgång till innerstadsbussen "tvåan", tunnelbana, pendeltåg samt flygbussar inom promenadavstånd. Området är ett levande område med klassiska krogar som Vinverket, Etoille, Lilla Ego. Brunnsviken med Hagaparken och Bellevue samt Vanadislunden ligger inte långt bort. Bra livsmedelsbutiker, gym och shopping finns i anslutning till närområdet.

-En personligt favorit är att ta en promenad till Hagaparken där du kan avnjuta en lugn promenad i naturen runt Brunnsviken eller avnjuta en picknick lunch på stora grönområden i parken. Vintertid är det bara att spänna på långfärdsskridskor och ge sig ut för en härlig upplevelse.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dannemoragatan 18, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close