Kommande bostad

Danmark, Uppsala

Danmarks skolväg 25

Nästa visning
calendar icon söndag 11 augusti 11:00 - 11:15
  • Parhus
4 850 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 129 m2 boarea
  • 607 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1989
Danmarks skolväg 25

Trevligt parhus med solig altan och en fantastisk trädgård!

Med ett fridfullt läge intill Danmarks skola och kyrka, och bara tio minuter från city, ligger detta underbara parhus i två plan. Här kan du njuta av en fantastisk trädgård som bjuder in till trevliga sammankomster med jacuzzi, grillplats, klätterställningar, fruktträd och bärbuskar - perfekt för både lek och avkoppling.

På entréplan finns ett välutrustat kök med matplats vid fönstret, ett badrum med dusch, en praktisk tvättstuga samt ett rymligt vardagsrum med vacker kakelugn och stora fönsterpartier som leder ut till den soliga altanen. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum, ett badrum och ett allrum som kan användas som ytterligare sovrum om så önskas.

Den stora, privata trädgården har rikligt med grönytor och en fantastisk utsikt över hagar. Fiber för snabb internetuppkoppling är indraget, och till parhuset hör ett eget garage och ett praktiskt förråd. Området är mycket barnvänligt med gångavstånd till förskolan och den populära Danmarks skola, och utan störande trafik kan barnen leka tryggt. Naturen med motionsslingor och närhet till skogen ligger ett stenkast bort, och Uppsala centralstation på bekvämt avstånd med bil. Goda pendlingsmöjligheter med enkel access till E4
och täta bussförbindelser in till stan. Välkommen hem till en idyllisk och bekväm bostadsmiljö!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 11 augusti, 11:00 - 11:15
Anmäl mig
Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! måndag 12 augusti, 18:30 - 19:00
Anmäl mig
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Danmarks skolväg 25, Snart till salu i Danmark, Uppsala
Planlösning från Danmarks skolväg 25, Snart till salu i Danmark, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad