Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Dalripsvägen 3

Slutpris: 11 350 000 kr

Dalripsvägen 3

Mitt i Ålstens villaidyll!

Med fönsterpartier i tre väderstreck och utsikt över grönskan och villornas taknockar ligger denna eleganta våning, högst upp i fastigheten, mitt i Ålstensidyllen. Våningen är perfekt planerad och mycket ljus. Vardagsrum och matsal ligger i fil och från vardagsrummet finns en utgång till en stor privat balkong i bästa sydvästläge med himlen som granne.

I direkt anslutning till matsalen ligger det rymliga och hemtrevliga köket med en väl tilltagen matplats. I våningen finns två sovrum samt ytterligare ett mindre rum, som idag används till förvaring, men som kan göras om till ett extra sovrum. Våningen rymmer ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare inkluderade samt en gäst-wc i anslutning till hallen. Bostaden är ursprungligen planerad som en 4:a så ytterligare ett rum går att avskilja om man så önskar. Underbart belägen med närhet till naturen, 12:an, Ålstensgatan och Mälaren i en oerhört välskött och attraktiv förening för dig över 55.

Carina Frank

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad