Såld

Dalby, Uppsala

Dalby-Viggeby 112

Slutpris: 5 250 000 kr

Dalby-Viggeby 112

Vackert parhus i lantlig omgivning nära Hammarskog, boendet för dig som älskar vara ute i naturen

Välkommen till ert nästa hem med naturen utanför dörren, nära till Mälaren, Hammarskog, Dalkarskärret och Vreta Udd.
På platsen låg tidigare ett artonhundratalsstall som slutade användas på 70-talet. Den gamla byggnaden har inspirerat arkitekt SAR Tomas Svanström på Arkitekter Svanström Scherrer AB till ritandet av detta nya parhus.

Planlösningen fördelas på entréplan med en rymlig hall, ett arbetsrum, luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök från Ballingslöv med bänkskiva i massiv ek, ett badrum med dusch och ett klädvårdsrum med grovingång som underlättar ett aktivt liv. I groventrén finns även golvbrunn där smutsiga stövlar, barn och hundar kan sköljas av på väg in. Förberett för vatten.

En vacker trappa tar er till övervåningen där ni slås av den fantastiska rymden tack vare stora takfönster samt högt i tak. Ett allrum, tre bra sovrum och ett badrum.

Här bor ni bekvämt i ett välbyggt hus med murad bottenvåning av Leca iso-block och gavlar, innerväggar och bjälklag byggda med KL-trä (massivträ) som ger en byggnad av mycket hög kvalitet. Uppvärmning med frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme i hela bottenvåningen samt radiatorer på övervåningen.

Välkommen att boka in er på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dalby-Viggeby 112, Såld i Dalby, Uppsala Planlösning från Dalby-Viggeby 112, Såld i Dalby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad