Såld

Vasastan, Stockholm

Dalagatan 86E, 4tr

Slutpris: 3 875 000 kr

Dalagatan 86E, 4tr

Ljuvlig etta högt upp i huset med lugnt toppläge i Vasastan! Invid Odenplans T-bana/pendeltågstation

Ljus och välplanerad etta med sovalkov i fint skick. Lugnt toppläge i Vasastan nära Odenplan och Vanadislunden. Högt upp med fritt, insynsskyddat läge med strålande utsikt över takåsar och grönska. Stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Alla fönster mot lugn idyllisk gårdsplan med full grönska sommartid. 1910-talscharm med högt i tak, spröjsade fönster med spanjoletter, speglade dörrar och vackra vitmålade trägolv. Rymlig hall med hatthylla, två inbyggda garderober, kontorsplats och hyllförvaring. Stort luftigt vardagsrum med plats för matplats, soffgrupp och förvaringsmöbler. Längst ner i rummet finns en sovalkov med plats för praktisk sängbänk. Balkong mot grönskande innergård finns strax utanför lägenhetsdörren. Balkonger finns på varje 1/2 tr i trapphuset. För extern förvaring finns ett källarförråd med nyttjanderätt om ca 4 kvm. Optimala kommunikationer med endast 150 meter till Odenplans pendel och tunnelbanestation. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Stilfull fastighet anno 1919 med vackert trapphus och hiss. Här bor du i välskötta Brf Smedjan 11 som är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen upplåter 168 lägenheter med bostadsrätt och 7 lägenheter upplåts med hyresrätt som är en dold tillgång då dessa på sikt kan säljas av föreningen och ge stort kapitaltillskott vid försäljning samt 5 lokaler med hyresrätt som är en bra inkomstkälla. Till medlemmarnas förfogande finns en stor trevlig innergård med utemöbler och grillmöjligheter, 3st gemensamma tvättstugor varav 1st i samma trapphus. Cykelrum finns med separat ingång.

Absolut toppläge i Vasastan nära idylliska Enkehusparken mellan grönskande Observatorielunden och Vanadislunden. Närhet till Vasastans och Odenplans stora utbud av caféer, restauranger, mataffärer, butiker och all service. Vanadislunden är en idyll sommartid och här finns ett populärt utomhusbad. Trevliga Vasaparken och Sankt Eriksplan nås på kort promenad. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat Sats Odenplan. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana och pendeltågstation runt hörnet och ett flertal busslinjer i närområdet. För den bilburne så finns boendeparkering alternativt ett flertal garage i närområdet. På gångavstånd finner du även promenadstråk och vatten vid Karlbergskanalen samt Hagaparken. Det är även nära till platser och sevärdheter såsom Stadsbiblioteket och Stallmästaregården.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dalagatan 86E, 4tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close