Såld

Vasastan, Stockholm

Dalagatan 78A

Slutpris: 4 600 000 kr

Dalagatan 78A

Sekelskifteslägenhet i bra skick med egen utgång mot lugn innergård, belägen i absoluta toppläge!

Här presenteras en fantastisk bostad i fastighet anno 1905. Belägen på populära Dalagatan bor du med närhet till allt du kan önska. Lägenheten är belägen i en fantastisk sekelskiftesfastighet och tillhör en stabil förening med låga avgifter. Lägenheten består av genomgående gott skick med många detaljer från byggåret såsom vackra snickerier, fina trägolv, generös takhöjd, stuckaturer och stora fönsterpartier mot föreningens innergård. Bostaden har en egen dubbeldörr som leder direkt ut mot föreningens innergård.

-Sekelskiftescharm
-Fastighet anno 1905
-Bevarade originaldetaljer
-Generös takhöjd
-Renoverat badrum
-Låg avgift om 1886 kr/mån
-Lågt belånad förening om ca 849 kr/kvm
-I bästa läge på lugn gata
-Bra kommunikationer
-Rikligt restaurang- och serviceutbud

Genomgående skvallras det om sekelskiftet redan när du tittar på fastigheten som ligger i ett hörnläge invid S:t Matteus kyrka. Detaljer såsom vackra trägolv, golvsocklar, spegeldörrar, tidstypiska fönster med djup nisch samt en generös takhöjd på över 3 meter. Lägenheten är i god kondition med renoverat badrum från stambytet och välplanerat kök i anslutning till vardagsrummet. En sovalkov som inrymmer en större säng samt en garderobsvägg för exemplarisk förvaring.

Som en del av Brf Dalagård bor du i en fastighet anno 1905 som består av 31 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 1 lokal. Fastigheten är väldigt välskött och marken ägs av föreningen och en hiss finns i fastigheten. Ekonomiskt är det en stabil förening som har en skuld per kvm på endast ca 849 kr/kvm. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. I fastigheten finns gemensamhetsutrymmen tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum samt uppställning för barnvagnar.

Lägenhetens centrala läge invid Odenplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med Odenplans goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg och innerstadsbussar. Området är levande med närhet till grönområden såsom Humlegården, Vasaparken, Hagaparken och Vanadislunden. Rikt restaurangutbud med bland annat klassiska restauranger såsom Balzac och Tennstopet i direkt närhet. Lägesmässigt är detta en av Vasastans mest eftertraktade adresser och bostaden är en pärla ni inte vill missa. Hjärtligt välkomna på visning!

-En personlig favorit är att börja en helgmorgon med en promenad runt intill liggande Hagaparken för att sedan avnjuta en härlig brunch på klassiska Tennstopet och varför inte låta kvällen utvisa vilken av alla närliggande restauranger som blir destination för en trevlig middag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close