Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Dalagatan 35 D, 2 tr

Slutpris: 8 200 000 kr

Dalagatan 35 D, 2 tr

Ljus och stilrent renoverad sekelskiftestrea med absolut toppläge i Vasastan!

Ljus och stilrent renoverad sekelskiftestrea med absolut toppläge i Vasastan nära både Odenplan och Sankt Eriksplan. Högt upp och genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. Sekelskiftescharm och våningskänsla med högt i tak, speglade dörrar, fina takrosetter, stuckatur och vackra trägolv. Ytterst välplanerad 3:a med optimal planlösning och två sovrum. Kök och badrum är stilrent renoverat med påkostade och smakfulla materialval. För extern förvaring finns ett stort källarförråd om ca 5 kvm. Stor, härlig balkong i väst mot innergården finns utanför lägenhetsdörren i trapphuset. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1907 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge i hjärtat av Vasastan med både Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Här möts verkligen det bästa av två världar med det stora utbudet av restauranger i kombination med närhet till grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, restauranger, mataffärer och butiker. Grönskande Vasaparken och Observatorielunden i närområdet. Vasaparken lockar med stora gräsytor, mysiga caféer, minigolfbana och även skridskobana vintertid. I närheten finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Det finns goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH finns på nära avstånd. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. Även city med access till Centralstationen med Arlanda Express nås på kort promenad. Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dalagatan 35 D, 2 tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad