Till salu

Ektorp, Nacka

Dahlgrens Väg 1A

Pris enl ök Utgångspris
area icon Yta
  • 92,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 791 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 1 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2010
Dahlgrens Väg 1A

Drömboende med smart planlösning, gångavstånd till centrum och nyckelvikens naturreservat runt huskn

*Kommande försäljning. Ring mäklaren för att få mer info*

Drömboende med smart planlösning, gångavstånd till centrum och nyckelvikens naturreservat runt husknuten.

Hemtrevlig och toppfin bostad i ett lugnt familjevänligt område. En ljus bostad med stora fönsterpartier, balkong och egen bastu. Välkomna till er nya drömbostad!

Gavellägenhet som är vackert klädd i stilrena materialval med en optimal planlösning och 2 sovrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna från tre håll och en trivsam och social öppen planlösning. Välplanerade sovrum med plats för säng och klädförvaring. Generöst och påkostat kök som är perfekt för den matglade. Köket är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, fullstor kyl och frys och en diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats längs ljusinsläppet med plats för stora sällskap och möjlighet att förlänga matbordet för ännu större bjudningar.

Perfekt planerat badrum utrustat med både dusch och badkar samt en lyxig bastu. Här finns även tvätt- och torktumlare med arbetsbänk och plats för överskåp ovan. Snygg vit kommod med spegel och belysning ovan samt wc. Helkaklat badrum med skön komfortgolvvärme.

Bostaden har genomgående klassisk ekparkett som passar perfekt i bostaden med dess ljusinsläpp och naturnära omgivning. Vitmålade väggar.

- Gångavstånd till Ektorp Centrum
- Snabbuss 12 min till slussen
- Nyckelviken naturreservat precis intill
- Barnvänligt med mycket barnfamiljer
- Parkeringsplats tillhörande bostaden
- Egen bastu i lägenheten
- Stora fönster längs väggar

Intresseanmälan

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad