Till salu

Kåbo, Uppsala

Dag hammarskjölds väg 15B

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars 14:30 - 14:45
1 795 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 39 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 143 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2006
Dag hammarskjölds väg 15B

Välplanerad tvåa med lugnt läge i populära Kåbo!

Fin tvåa med öppen tilltalande planlösning, belägen i modernt hus från 2005-06 med hiss från markplan. Möjlighet till snabbt tillträde!

Lägenheten har genomgående parkettgolv och klinkergolv med ljusa fräscha ytskikt. Planlösningen ger dig: hall med förvaring, kök i öppen anslutning till vardagsrum, sovrum med gott om förvaring samt badrum med dusch och tvättmaskin.

Här bor du i ett perfekt läge med endast ett stenkast till Blåsenhus, Engelska parken och Carolina Rediviva! I närområdet finns även Slottet, slottsparken och Botaniska Trädgården. Åt andra hållet tar du dig snabbt till BMC, Ångströmlaboratoriet och Polacksbacken. För dig som gillar att vara aktiv finns ett stort välutrustat gym (Campus 1477) på andra sidan gatan och i närområdet finns den vackra Stadsskogen. Servicenära läge med ICA-butik och Akademiska sjukhuset ca 5 minuters promenad bort. Kort gångavstånd till Uppsala city med allt vad staden har att erbjuda!

I avgiften ingår värme samt varm- och kallvatten. Föreningen har kollektivt avtal för kabel-tv, ip-telefoni och bredband för endast 182 kr samt tecknat kollektivt el-avtal som debiteras efter förbrukning!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 3 mars, 14:30 - 14:45
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Dag hammarskjölds väg 15B, Till salu i Kåbo, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad