Såld

Kåbo, Uppsala

Dag Hammarskjölds väg 15A

Slutpris: 1 520 000 kr

Dag Hammarskjölds väg 15A

Modern och välplanerad lägenhet med optimalt läge i centrala Uppsala!

Välkommen till denna välplanerade och trivsamma 1:a i populära Brf Slottsparken! Här bor du på en mycket central och eftertraktad adress med närhet till allt vad centrala Uppsala har att erbjuda! Lägenheten är insynsskyddat belägen på våning 2 med rikligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet med fri utsikt! Planlösningen erbjuder en öppen planlösning mellan det ljusa köket och allrum som ger härliga sällskapsytor och ett luftigt intryck. Vidare finns det kaklade badrummet som är utrustat med bland annat kombinerad tvätt- och torktumlare från 2023. Gott om förvaring i rummet med flyttbara garderober samt ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd.

Köksluckorna lackerades om och köket kompletterades med garderob/städskåp 2023.

Här bor du i ett perfekt läge som student med endast ett stenkast till Blåsenhus, Engelska parken och Carolina Rediviva! I närområdet finns även Slottet, slottsparken och Botaniska Trädgården. Åt andra hållet tar du dig snabbt till BMC, Ångströmlaboratoriet och Polacksbacken. För dig som gillar att vara aktiv finns ett stort välutrustat gym (Campus 1477) på andra sidan gatan och i närområdet finns den vackra Stadsskogen. Servicenära läge med ICA-butik och Akademiska sjukhuset. Kort gångavstånd till Uppsala city med allt vad staden har att erbjuda!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Dag Hammarskjölds väg 15A, Såld i Kåbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad