Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Creutzgatan 7, högst upp

Slutpris: 2 585 000 kr

Creutzgatan 7, högst upp

-Helrenoverad topplägenhet (badrum och ytskikt från 2022, kök från 2019)
-Högst upp i huset i charmig 20-talsfastighet
-Fönster mot fin och sluten innergård
-Väldigt stabil Brf
-Låg avgift där mycket ingår

Sällan till salu! Varmt välkomna till denna topprenoverade och eleganta bostad från 20-talet som erbjuder en väldisponerad planlösning, goda förvaringsmöjligheter och ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat och har golvvärme. Golvet har slipats och målats om. I både badrum och kök finns dimbara spotlights. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten med fönster mot en vacker innergård och kombinerar välvårdade originaldetaljer med stilrena ytskikt. Ett större vindsförråd disponeras också av lägenhetens ägare.
Här bor du i en insynsfri lägenhet i en synnerligen stabil förening med nästan hundra år på nacken. Brf Kalkonens karaktäriseras av sina vackra 20-talsfastigheter belägna på mycket lugna gator varav flertalet är enkelriktade.

Brf Kalkonen är en av Stockholms bästa föreningar. Det är en äkta Brf som äger marken. Föreningen består av 550st bostadsrätter samt 44st kommersiella lokaler som är en väldigt bra inkomstkälla. Förening är välskött med god ekonomi och extremt låg belåning - uppgick enligt årsredovisningen 2020 till 1337kr/kvm. De större renoveringarna är även gjorda. I föreningen finns två gästlägenheter, en mindre och en större. En rymlig hobbylokal för de boende som kan användas till att tex snickra och måla, belägen på Geijersvägen 10. Dessutom finns cykelrum, ett stort soprum med grovsopor och sortering samt ett motionsrum.
Till respektive lägenhet i föreningen fins nyttjanderätt till ett vindsförråd och utöver detta finns det möjlighet till extra källarförråd.
För mer information besök gärna föreningens informativa hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/kalkonen/

Området är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Varmt välkomna till en perfekt etta som måste upplevas på plats.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer info:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Creutzgatan 7, högst upp, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close