Till salu

Porslinskvarteren, Värmdö

Chamottevägen 19

Nästa visning
calendar icon fredag 1 december
4 295 000 kr
area icon Yta
  • 82 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 254 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Chamottevägen 19

Vacker lägenhet med en av föreningens största uteplatser i soligt läge

Välkommen till denna ljuvliga gavellägenhet på fina Chamottevägen i populära Porslinskvarteren. Bostaden bjuder på en genomgående och stilren interiör med sociala ytor och ett extra vackert kök. Lägenheten är unik med föreningens största uteplats på ca 20 kvm, dessutom i soligt söderläge.

Här bor du ljus och luftigt, mycket tack vare fönsternas ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Vackert kök med gedigen köksö och vita fronter med fina detaljer i mässing. Köket bjuder på generösa bänkytor i exklusiv komposit som ger gott om plats för matlagning och middagsbjudningar. Hemtrevligt vardagsrum med enkla möbleringsmöjligheter och väggar att dekorera. Sovrummen är bra planerade. Master bedroom och det mindre barnrummet/kontoret är beläget på ena änden av lägenheten och det tredje sovrummet i mellanstorlek på andra änden. Den breda uteplatsen ansluter från det det större sovrummet och erbjuder gott om yta för både soffgrupp, matbord, grill och diverse planteringar. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till kväll. Lägenheten har ett helkaklat och stilrent badrum som är utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. För den som önskar får du förslagsvis plats med badkar i duschhörnan. Utöver förvaringsmöjligheterna i sovrummen och hallen så finns ett stort förråd på vinden med hiss hela vägen upp. Garage finns nära till hands på andra sidan innergården och havet med hamnområde ett stenkast bort.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Visningar

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! fredag 1 december
Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! söndag 3 december
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Chamottevägen 19, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad