Såld

Gottsunda, Uppsala

Cellovägen 37

Slutpris: 1 970 000 kr

Cellovägen 37

Unik 5,5:a med otroligt läcker takterrass! Stor etagelägenhet i lugnt och barnvänligt område!

Mycket stor och luftig etagelägenhet med radhuskänsla och otroligt läcker takterrass i helt insynsskyddat läge. Flexibelt boende som passar den stora familjen eller egenföretagaren perfekt. Välplanerad och spännande planlösning med 5 rum och kök fördelat på tre plan. Egen ingång i markplan med bra förvaring. På mellanplanet finns det hemtrevliga köket, praktiskt allrum/halvrum, tre sovrum, klädkammare och badrum med fönster. På det övre planet återfinns rymligt vardagsrum, sovrum, badrum, klädkammare och den underbara takterrassen.

Bra förening med bilfria, barnvänliga gårdar och flera lekplatser. Medlemmarna har tillgång till festlokal, pingisrum, mediacenter, hobbyrum, tvättstugor och övernattningsrum.

Lugnt och trevligt område med närhet till välsorterade Gottsunda Centrum, SLU, natur, skolor, förskolor, badplatser, Gottsundagipen, m.m. Täta bussförbindelser och bra cykelvägar till centrum.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Cellovägen 37, Såld i Gottsunda, Uppsala Planlösning från Cellovägen 37, Såld i Gottsunda, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad