Såld

Bromma - Södra Ängby, Stockholm

Carl Larssons väg 37

Slutpris: 15 250 000 kr

Carl Larssons väg 37

Lugnt läge med fantastisk trädgård

Välkommen till denna ljusa och rymliga Ängbyvilla. Här njuter vi av ett lugnt läge på attraktiv adress i Södra Ängby. Närhet till såväl skolor, förskolor, T-bana, Mälarens glittrande vatten och Judarreservatets grönskande strövområden. Sommartid är Ängbybadet ett självklart utflyktsmål för områdets invånare och vintertid bjuder både sjön Judarn och Mälaren på is och snö för skridskoentusiaster och skidåkare. Här finns något för alla!
Tomten är lummig med vackra planteringar och ligger i ett perfekt söderläge, med sol från morgon till kväll. Här finns gott om plats för barnen att leka på fria och plana gräsytor, allt från bollspel, studsmatta och mycket mer.
Att bo på Carl Larssons väg är att ha nära till allt det bästa området har att erbjuda!.

Ansvarig mäklare

Karin Kellander Kinch

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Carl Larssons väg 37, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm Planlösning från Carl Larssons väg 37, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm Planlösning från Carl Larssons väg 37, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad