Såld

Södermalm, Stockholm

Bysistorget 8, 6 tr

Slutpris: 13 600 000 kr

Bysistorget 8, 6 tr

Fantastisk funkispärla i hjärtat av Söder!

Unikt tillfälle att förvärva denna enastående 5,5:a belägen med ett högt läge på härliga Bysistorget!

- Högt upp i huset
- Originaldetaljer
- Omsorgsfulla materialval
- Väldisponerat och komfortabelt boende
- Bra kommunikationer

Här möts fina originaldetaljer så som beslag på garderobsdörrar, stuckaturer i taket och bevarad fiskbensparkett. Här finnes allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor, omsorgsfulla materialval och alla tänkbara bekvämligheter.

Här bor du i hjärtat av Södermalm mitt i Söders puls på härliga Bysistorget, bara ett kvarter ifrån Mariatorget med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd. Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor som inte får missas är Falafelbaren, Marie Levaue, Morfar Ginko och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close