Till salu

Salabacke, Uppsala

Byggmästargatan 5C

Nästa visning
calendar icon söndag 25 februari 15:30 - 16:00
3 495 000 kr
area icon Yta
  • 130 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 857 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1956
Byggmästargatan 5C

Sällsynt etagelägenhet om hela 130 kvm med uthyrningsmöjligheter!

En exklusiv möjlighet att äga en imponerande etagelägenhet om 130 kvadratmeter i populärt område med närhet till det mesta. Denna rymliga bostad erbjuder inte bara generösa ytor utan också fördelen av uthyrningsmöjligheter, vilket ger både flexibilitet och ekonomisk fördel. Lägenheten är ljus med fönster i tre väderstreck och erbjuder trevlig utsikt över Uppsalas silhuett. Planlösningen fördelar sig på kök med matrum, två sovrum i bra storlek varav det ena används som bibliotek idag, rymligt vardagsrum med balkong mot stadskärnan och badrum med tvättmöjligheter. Övre plan erbjuder övre vardagsrum, sovrum, pentry och badrum. Övre plan går enkelt att dela av till uthyrningsdel med separat ingång, se alternativ planlösning.

Denna etagelägenhet är en del av en stabil förening med låg belåning endast 1725 kr/kvm och många stora renoveringar bakom sig, vilket säkerställer långsiktig stabilitet och underhåll. Den idealiska kombinationen av utrymme, potential och säkerhet gör denna bostad till en unik och eftertraktad tillgång.

Här bor du på endast några minuters cykeltur från både Uppsalas centrumkärna samt Gränbystaden med all önskvärd service. I närområdet nns restauranger, konditori, matbutiker, parker, gym och mycket annat att tillgå. Bra bussförbindelser till city och resecentrum samt smidig access till E:4an ger ett utsökt pendlarläge.

Visningar

söndag 25 februari, 15:30 - 16:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Byggmästargatan 5C, Till salu i Salabacke, Uppsala Planlösning från Byggmästargatan 5C, Till salu i Salabacke, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad