Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Byggmästargatan 15B

  • price tag icon 6 411 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 095 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 104,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 411 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1957
Byggmästargatan 15B

Stor lägenhet med bla. öppen spis och balkong i bästa SV-läge med utsikt mot Domkyrkan.

ÄNTLIGEN! En stor gavellägenhet med fönster i tre olika väderstreck och stora sällskapsytor samt ordentliga sovrum, belägen i populära och gröna Salabacke! Lägenheten passar den stora familjen.

Lägenheten är på 104.5 kvm och fördelat på ett stort vardagsrum som är uppdelat i två smarta delar, kök med separat matrum, tre sovrum och två toaletter varav ena med tvättmöjligheter. Fungerande öppen spis som sprider värme och mys! Stor balkong i bästa sydvästläge med sol från förmiddag till kväll. Fantastisk och vidsträckt utsikt där man blickar ut över Uppsalas vidder. Här ser man bl.a. Domkyrkan och Slottet. På nyårsafton har man första parkett och är det otroligt vackert att njuta av stadens fyrverkerier.

Bostaden ligger högst upp i fastigheten så här bor ni tyst utan grannar ovanför.

Till lägenheten hör två förråd.

Här bor du med mycket bra kommunikationer bl.a. via bekvämt cykelavstånd till Uppsala city (ca 10 min) och bara någon minut till busshållplats. Till Stationen tar du dig på cykel på 7 minuter. Den bilburne är snabbt ute på E4:an för vidare transport.
I kvarteret finns bl.a. närlivs och restaurang och det är gångavstånd till Willys samt ICA Brantings torg. I närområdet finns även caféer, konditori, frisör, apotek, skola och förskola. Endast ett stenkast från bostaden finner du den härliga och göna Byggmästarparken. Byggmästarparken är väldigt stor och inbjuder till lek och massa roligheter.
Ytterligare en bit bort, vid populära Gränby centrum, finns Uppsalas största utbud av affärer och servicemöjligheter.

Välkommen hem!

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Intresseanmälan
Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Byggmästargatan 15B, Kommande i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad