Såld

Bromma - Nockeby, Stockholm

Brynhildsvägen 17

Slutpris: 17 550 000 kr

Brynhildsvägen 17

Drömvilla i Nockeby med alla rätt!

Drömvilla i Nockeby med alla rätt!

Hemtrevlig representativ villa på 231 kvm i mycket gott skick, belägen på 614 kvm insynsskyddad väl anlagd solig tomt i söderläge. Denna 30-talsdröm ligger centralt i Nockeby med optimal planlösning och hela 4:a sovrum samt allrum på övre plan med utgång till altan. Huset är löpande gediget renoverat med fin känsla för hantverk och beständiga materialval. Matsalen rymmer stora sällskap och ligger i fil med vardagsrummet, här finns både öppen spis och utgång till den stora altanen och trädgården. Det vackra köket från Åraslöv snickeri är byggt på klinker med vattenburen golvvärme. I den smakfulla iordninggjorda källaren finns vattenburen golvvärme och massiva snickerier från Åraslöv i både tvättstugeavdelningen och badrum. Intill badrummet finns ett ytterligare sovrum / gästrum. Välordnat garage som rymmer en mindre bil samt förvaring. Utanför garaget parkerar två bilar på den stensatta uppfarten av granit.

Brynhildsvägen 17 har vårdats med kärlek och omtanke under åren och har det mesta man kan önska. Här är det bara att flytta in och njuta av lugnet och närheten till servicen på det levande Nockeby Torg. På torget finns välsorterad mataffär, post, konditori, apotek, blomsteraffär, klädaffär, matställen, skomakeri och kemtvätt. Parkering på gatan är avgiftsfri och det är lätt för besökande att hitta parkeringsplatser. Brommas älskade spårvagn "tolvan" tar dig snabbt genom trädgårdsstaden till Alvik för vidare transport med tunnelbana, tvärbana eller buss. Endast 30 min till city.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brynhildsvägen 17, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Brynhildsvägen 17, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Brynhildsvägen 17, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad