Såld

Vattholma, Uppsala

Bruksförvaltarvägen 28

Slutpris: 3 295 000 kr

Bruksförvaltarvägen 28

Familjevänligt kedjehus med öppen spis och garage i populära Vattholma!

Här erbjuds den optimala bostaden för en barnfamilj med bra planlösning och gavelläge med fin och lättskött trädgård!

Huset erbjuder ett entréplan med rymlig hall, stilrent renoverat kök med intilliggande matplats, ljust vardagsrum med öppen spis och utgång till altan, ett bra sovrum, badrum samt en tvättstuga med groventré.

Övre plan erbjuder tre bra sovrum, ett badrum och ett allrum med möjlighet att möblera som extra tv-rum.

Lättskött trädgård med gräsmatta, fruktträd och odlingsmöjligheter. Direkt åtkomst till allmänning med öppen gräsyta för lek och spel.

På promenadavstånd finns Upptåget som ger ett utmärkt pendlarläge till Uppsala, Arlanda och Gävle. Busshållplats strax utanför som går en gång i halvtimmen. Det är knappt 10 minuters bilfärd till nya E4:an vilket ger dig goda möjligheter till bilpendling. I närområdet finns livsmedelsbutik som precis expanderat, förskolor, skola, bibliotek, sporthall och elljusspår samt golfbana.

Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bruksförvaltarvägen 28, Såld i Vattholma, Uppsala Planlösning från Bruksförvaltarvägen 28, Såld i Vattholma, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad