Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Brötvägen 14

Slutpris: 16 000 000 kr

Brötvägen 14

Rymlig parvilla i mycket gott skick i AAA-läge

Välkomna till en mycket rymlig och smakfullt renoverad parvilla på 252 kvadratmeter. Belägen på en plan, barnvänlig och insynsskyddad tomt på 550 kvadratmeter.

På entréplan ryms en hall, två stora sov-/allrum, välutrustad tvättstuga, ett dusch/badrum och ett mindre arbetsrum/förråd. På mellanplan ligger ett härligt, exklusivt, platsbyggt kök i öppen planlösning med en matplats. Två sällskapsrum, varav med öppen spis och platsbyggd bokhylla och ett snyggt duschrum. På övre plan tre sovrum och ett nyrenoverat duschrum. Vindsplanet är inrett med ett stort allrum/sovrum.

Mycket attraktivt, lugnt och centralt läge ett stenkast från Ålstensgatans levande affärsliv, skola, förskolor, 12:ans hållplats. Kort promenadavstånd till bad- och båtliv, motionsspår och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Välkomna, bara att flytta in.

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brötvägen 14, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Brötvägen 14, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Brötvägen 14, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Brötvägen 14, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad