Till salu

Brandthovda, Västerås

Bronslursgatan 10

2 975 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 139 m2 boarea
  • 211 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1966
Bronslursgatan 10

Mycket trivsamt 2-plansradhus på fint läge! Kommande försäljning.

Nu erbjuder vi ett riktigt trevligt radhus. Ett perfekt boende för dig som söker generösa utrymmen och ett fint läge. Planlösningen är trivsam och fördelad över två hela plan.
Bottenplan;
Välkomnande och rymlig hall med anslutande tvättstuga, klädskåp samt toalettutrymme. Den snygga trappan ger ett luftigt och trivsamt intryck. Köket är väl tilltaget med en matplats för hela familjen. Bra förvaringsutrymmen finns. Det trevliga vardagsrummet har ett trevligt ljus från fönsterna. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Från vardagsrummet kommer du också ut till den mysiga trädgården och altanen med tak.

Övre plan; Stor hall med två rejäla klädkammare och rejält badrum. Det finns fyra bra sovrum varav det ena har egen utgång till en balkong. Ett sovrum har fransk balkong. Innertaket i ett av sovrummen är utbytt 2017.

Huset har en trivsam och flexibel planlösning med möjligheter till annan rumsfördelning om så önskas. Ett tilltalande boende i omtyckt område!

Välkommen på visning,

Intresseanmälan

Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad