Såld

Brandthovda, Västerås

Bronskittelgatan 28

Slutpris: 3 540 000 kr

Bronskittelgatan 28

Härligt 2-plansradhus på fint läge!

Nu erbjuder vi ett riktigt trivsamt och snyggt radhus med fina utrymmen för hela familjen. Planlösningen är bra med olika möjligheter.

Bottenplan;
Rymlig och välkomnande hall med klinkergolv. Anslutande toalett samt tvättstuga. Då det är uppöppnat mot köket infinner sig en stor trivselkänsla med mycket rymd. Köket är modernt och erbjuder en bra matplats. Det fina vardagsrummet nås från både hall och kök. Här finns gott om plats för möblering. Separat del för matsalsbord gör det extra trevligt. Om du vill kan du ändra detta till ytterligare ett sovrum. Från vardagsrummet kommer du sedan ut till det stora och härliga inglasade uterummet (nytt från 2020) och den lättskötta trädgården. Här finns gott om plats att koppla av med vännerna på besök...

Ovanvåning;
Rymlig hall med anslutande badrum samt klädkammare. Det finns tre bra sovrum varav det ena är riktigt stort. Intill detta sovrum finns även ett stort "dressing room". Både praktiskt och trevligt. Det går att göra detta till ett mindre rum också.

Hela huset erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende. Fint ljus och snygg inredning gör det lätt att trivas. Lugna och gröna omgivningar.

Välkommen att boka visning.

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close